Smetarnik

Vigo

Smetarniki elegantno skrijejo zabojnike za odpadke in z lepim izgledom ter možnostjo zasadljive strehe poskrbijo za urejeno okolico. Smetarniki Vigo so v celoti izdelani v naši proizvodnji v Sloveniji in so na voljo v dveh velikostih, za 2 ali 3 zabojnike. Zasnovani so tako, da omogočajo maksimalno funkcionalnost, hkrati pa s čistimi linijami in detajli poskrbijo za eleganten dizajn.

Slovenija

Izdelano v Sloveniji

Enostaven dostop

Enostaven dostop

Barve

Barvna prilagoditev

Zasadljiva streha

Zasadljiva streha

Enostavna uporaba
Zaradi sistema nagiba je dostop do zabojnika izredno preprost. Vrata se odpirajo na sistem »tip-on«, zabojnik pa se s pomočjo namenskega omejevalca nagne v želeno pozicijo.

Dolgotrajna obstojnost
Konstrukcija je izdelana iz pocinkanega in prašno barvanega jekla, ki zagotavlja dvojno zaščito proti koroziji, odpornost na vremenske vplive in omogoča dolgo življenjsko dobo brez vzdrževanja.

Prilagodljiv dizajn
Da bi se smetarnik lepo zlil z zunanjo okolico ponujamo možnost kovinske ali lesene kombinacije. Lesene letvice je možno kombinirati na stranskem delu in predelu vrat. Možna je kombinacija kovinskih vrat z izrezanimi vzorci.

Na streho lahko nasujete rečni prod, posadite travo, cvetlice ali zelišča, ki preprečujejo neprijetne vonjave in olepšajo izgled okolice.