Chef de jardin

O nas

Z izbrano sodobno zunanjo opremo pomagamo ustvarjati idilične kotičke na vaši terasi ali vrtu, za brezskrbno uživanje v preprostih trenutkih skozi celo leto.

Začetek naše zgodbe

Naša zgodba se je začela z ustanovitvijo podjetja ZIP Tech, v katerem smo s sodobnim strojnim parkom proizvajali visoko kakovostne kovinske (pol)izdelke in jeklene konstrukcije (industrijske objekte, nadstreške in garaže). Slednjih smo se vedno lotevali na osnovi celostnega pristopa, z željo po podpiranju strank že ob deljenju njihov idej z nami, da jim lahko zagotovimo najbolj optimalno rešitev, ki bo ustrezala njihovim potrebam in željam.

Sodobna zunanja oprema

Zadovoljstvo strank ob opravljenih projektih nas je gnalo naprej in nam odprlo kar nekaj poti. Tako smo se približno dve leti kasneje podali v proučevanje (bioklimatskih) pergol. Pobuda za to ni bila le želja po uvajanju novosti v ponudbo in širjenje podjetja v smer sodobne zunanje opreme, ampak predvsem naša lastna izkušnja nezadovoljstva z življenjem pretežno ‘med štirimi stenami’ ali v avtomobilu. Delo na računalniku in gospodinjska opravila smo si želeli v čim večji meri prestaviti ven, na svež zrak.

Ustvarjamo dobre trenutke

Želeli smo si ustvarjati, kuhati, družiti se, res živeti. Tiste momente, ki jih imamo zase, smo želeli maksimalno izkoristiti in res biti prisotni v trenutku. Jih živeti zeeloo počasi in poskrbeti, da nam majhni trenutki, ki so sicer preprosti, a najbolj dragoceni, ne bodo spolzeli iz rok.

Svojo pot smo videli prav v soustvarjanju domačih zunanjih prostorov, ki bodo polnili dušo, z elegantnimi produkti in vedno z mislijo na detajle.

Vrhunska kvaliteta

Kar nekaj let smo tako posvetili temeljitemu analiziranju vsakega dela pergole, detajlov, risanju tisoč in enih načrtov, optimizaciji in iskanju pravih partnerjev. Takih, ki so dovolj sposobni, imajo dovolj izkušenj in ponujajo optimalno podporo. Ravno zaradi tako poglobljenega raziskovanja pergol lahko danes trdimo, da imamo v naši ponudbi samo vrhunsko kvaliteto.

Razvoj modularnih kuhinj

Naša ideja pa se ni zaključila le s pokrivanjem teras, balkonov ali vrtov. Želeli smo ponuditi cel sklop zunanje opreme. Tako smo se lotili še razvoja dveh linij letnih kuhinj.

Želeli smo razviti takšne letne kuhinje, ki bodo maksimalno funkcionalne in hkrati vizualno dovršene. Že od samega začetka je bil naš cilj kreirati letne kuhinje, ki si jih lahko privošči širša množica in so cenovno dostopne, kot tudi tiste na višjem nivoju – modularne letne kuhinje – kjer smo pozorni na vsak skriti spoj, vsak neviden vijak, vsako čisto linijo, vsak najmanjši detajl.

Proizvedeno v Sloveniji

Večina naših izdelkov je torej proizvedena tukaj, v Sloveniji. Ker želimo vedeti in videti točno kateri materiali so uporabljeni za naš produkt. Kovina, ki je visoke kvalitete in trpežna. Materiali, ki so enostavni za čiščenje in odporni na dež, sončne žarke, veter, na vse vremenske razmere.

Narisali in proizvedli smo kar precej ‘odpadnih’ produktov, a to se je izkazalo za nujno zlo. Brez teh napak ne bi bili tukaj kjer smo danes, in ne bi imeli te možnosti in časti predstaviti svetu našo blagovno znamko Chef de Jardin. Pod to ime smo združili vse produkte, ki pomagajo ustvariti idilične zunanje bivalne prostore.

Chef de jardin

Rojstvo blagovne znamke

Kako je nastalo naše ime?

  • Povezane črke simbolizirajo druženje, tesne vezi in skupne poti.
  • Z rumeno piko na i sporočamo, da imamo tisto nekaj, kar vas bo navdušilo pri delu z nami, pri naših produktih in kar bo dodalo ‘češnjo na vrh torte’ vaši terasi ali vrtu.
  • Z barvami komuniciramo naš pozitiven in oseben pristop.
  • Z našim sloganom zagotavljamo udobje, sproščenost in boljšo kvaliteto življenja v prostem času.

Chef de jardin

Kontakt

Vsi, ki smo del znamke Chef de Jardin, opravljamo svoj del v procesu s pristno strastjo in veseljem in verjamemo, da boste to začutili, ko boste prišli v stik z nami in našimi izdelki.