Modularna letna kuhinja

Hola

Hola je prva modularna kuhinjska linija Chef de Jardin, v celoti izdelana v naši proizvodnji v Sloveniji. Linija je zasnovana tako, da ob elegantnem dizajnu omogoča maksimalno funkcionalnost s sestavljanjem poljubnih modulov, po vašem okusu. Z modularnostjo se želimo približati vsakemu domu, tako majhni ali veliki terasi, kot balkonu v desetem nadstropju.

 

Hola ni bila zasnovana samo za kuhanje vaših najljubših obrokov, ampak predvsem z namenom uživanja v vašem zunanjem prostoru in deljenja trenutkov z najdražjimi.

Slovenija

Izdelano v Sloveniji

CDJ-nastavljiva-visina-23

Nastavljivost po višini

Barve

Barvna prilagoditev

Moznosti

Otok | v obliki črke L | kotna

Vsi elementi letne kuhinje Hola so izdelani iz nerjavečega jekla (inox), kar zagotavlja odpornost proti koroziji, UV-žarkom, dežju in dolgo življenjsko dobo. Za najboljšo prilagoditev vašemu zunanjemu prostoru nudimo barvanje letne kuhinje po celotni RAL lestvici.
Osnovni modul služi kot prostor za shranjevanje kuhinjskih pripomočkov. Z dodajanjem modulov je možno je širjenje kuhinje naravnost (v obliki otoka), v obliki črke L ali kotno širjenje. Moduli so na voljo brez elementov (stranski/barski pult ali delovna površina) ali z elementi (kuhalna plošča in pomivalno korito s pipo).
Da bi se letna kuhinja podala tako modernemu kot tradicionalnemu domu smo poskrbeli z možnostjo izbire kombinacije z lesom in dodatki, kot so LED luči.
Dimenzije: 1600x900x600cm (DxVxŠ)
Dimenzije: 2400x900x600cm (DxVxŠ)

Modularnost
Letna kuhinja Hola je sestavljena iz več modulov, sestavljivih po vaših željah. Morda žar že imate in si želite le preprost pult s pomivalnim koritom in prostorom za shranjevanje. Ali pa vam je všeč kuhinja v obliki črke L, morda dolga in ravna, ali pa kotna? Prepuščamo svobodo pri kombiniranju modulov.

Ravno zaradi tega je letna kuhinja Hola primerna tako za vrtove in terase, kot balkone in prostorsko omejene prostore.

Enostavnost
Postavitev letne kuhinje je preprosta in ne zahteva usklajevanja več strokovnjakov - tesarja, zidarja, kamnoseka, krovca. V celoti jo postavijo naši strokovnjaki v le parih urah.

Dolgotrajna obstojnost
Vsi elementi letne kuhinje (kovinska konstrukcija, leseni elementi in dodatki) so izdelani iz trpežnih materialov in tako odporni tudi na neugodne vremenske vplive in enostavni za vzdrževanje.