Letna kuhinja

Ciao

Ciao je druga kuhinjska linija Chef de Jardin, v celoti izdelana v naši proizvodnji v Sloveniji. Linija je zasnovana tako, da omogoča maksimalno funkcionalnost, hkrati pa z vsemi detajli, čistimi linijami in skritimi spoji poskrbi za eleganten dizajn. Da bi se letna kuhinja podala tako modernemu kot tradicionalnemu domu smo poskrbeli z možnostjo izbire različnih dodatkov.

 

Ciao ni bila zasnovana samo za kuhanje vaših najljubših obrokov, ampak predvsem z namenom uživanja v vašem zunanjem prostoru in deljenja trenutkov z najdražjimi.

Slovenija

Izdelano v Sloveniji

CDJ-nastavljiva-visina-23

Nastavljivost po višini

Barve

Barvna prilagoditev

Moznosti

Otok | kotna

Konstrukcija je zgrajena iz visokokakovostnega pocinkanega in prašno barvanega jekla, kar omogoča dvojno zaščito proti koroziji, odpornost na visoke temperature in dolgo življenjsko dobo. Za najboljšo prilagoditev vašemu zunanjemu prostoru nudimo barvanje letne kuhinje po celotni RAL lestvici.
Osnovo letne kuhinje Ciao sestavljajo predalniki za shranjevanje kuhinjskih pripomočkov, izvlečni preda s košem za smeti in omarica s policami. Ker vemo, da ima zunanja kuhinja več namenov, vam nudimo individualno rešitev za dodatno opremo po želji (kuhalna plošča, pomivalno korito s pipo ali delovni prostor).

Da bi se letna kuhinja podala tako modernemu kot tradicionalnemu domu smo poskrbeli z možnostjo izbire kombinacije z lesom in dodatki, kot so LED luči.

Funkcionalnost
Lastna proizvodnja nam omogoča izredno prilagodljivost in individualno izvedbo glede na vaše potrebe in želje. Zunanja kuhinja Ciao je lahko namenjena večjemu delovnemu prostoru za pripravo hrane, ali pa jo z željeno vgradno opremo nadgradimo v profesionalno kuhinjo.

Enostavnost
Postavitev letne kuhinje je preprosta in ne zahteva usklajevanja več strokovnjakov - tesarja, zidarja, kamnoseka, krovca. V celoti jo postavijo naši strokovnjaki v le parih urah.

Dolgotrajna obstojnost
Vsi elementi letne kuhinje (kovinska konstrukcija, leseni elementi in dodatki) so izdelani iz trpežnih materialov in tako odporni tudi na neugodne vremenske vplive in enostavni za vzdrževanje.